Sponsors

Door de oprichting van Stichting Goede Doelen Week Geffen bundelen lokale organisatoren van de goede doelen in Geffen hun krachten, met als belangrijkste doel om alle deelnemende goede doelen financieel te ondersteunen.

De organisatie isniet mogelijk zonder de steun van enkele belangrijke sponsors. Goede Doelen Week Geffen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor: Van der Doelen

 

Het bedrijf Van der Doelen steunt dit jaar de Goede Doelen Week Geffen. Dat doen ze met een reden. Ze willen betrokken zijn bij hun klanten en de maatschappij. Door de Goede Doelen Week financieel te ondersteunen, steunen ze in één keer 10 doelen. Goede doelen waar iedereen wel een keer mee te maken heeft gehad. Iedereen kent wel iemand die kanker, een spierziekte of iets met zijn hart heeft gehad. Zij vinden het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren en zo hun betrokkenheid te tonen.

 

Een mooi gebaar waar veel mensen mee geholpen zijn. Naast ziektes steunen ze hiermee ook praktische zaken zoals dat (gehandicapte) kinderen samen kunnen leren, sporten en spelen! Naast dit alles staan ze natuurlijk ook bekend om het deskundige advies over hypotheken, verzekering en risicobeheer.

 

Meer weten?
>> ga naar de website van Van der Doelen

 

 

 

Overige sponsors:

In 2024 gaan we collecteren voor:

prinses-beatrix-spierfonds.png

  jantje-beton.png

  

  

longfonds.png

nederlandse-brandwonden-stichting.png

hartstichting.png

nierstichting.png

Deze website wil gebruik maken van cookies.