Goede Doelen

Hieronder staat een overzicht van de Goede Doelen die meedoen met de collecteweek in Geffen. Je vindt ze ook op het collecte-formulier dat huis-aan-huis verspreid wordt. Bij elk fonds staat een korte toelichting.

Voor meer informatie kunt u klikken op de op de link naar de website van elk fonds. Meteen doneren? Dat kan door te klikken op de groene button.

divider.png

prinses-beatrix-spierfonds.png

Prinses Beatrix Spierfonds

De strijd tegen spierziekten. We stimuleren en financieren wetenschappelijk onderzoek. En we zijn er voor alle 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland.

 

Meer informatie:

Website Prinses Beatrix Spierfonds

vastenactie.png

Vastenactie

Vastenactie streeft naar: Iedereen, overal ter wereld, een goed bestaan.

 

Meer informatie:

Website Vastenactie

Nationaal MSfonds

We financieren wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van MS, onderzoeken en stimuleren van beter leven met MS en het creëren van bewustwording over MS in Nederland.

 

Meer informatie:

Website Nationaal MSfonds

 

 

Jantje Beton

Een gat in de lucht springen, huttenbouwen, rennen, klauteren, en verstoppen. Buiten spelen is in allerlei opzichten goed voor Kinderen. We stimuleren dit in allerlei opzichten, een deel van u donatie gaat naar Scouting Geffen.

 

Meer informatie:

Website Jantje Beton

Het gehandicapte kind

Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen- dat is het ideaal. Daarom doen we er alles aan om kinderen samen te kunnen laten leren, sporten en spelen!

 

Meer informatie:

Website Het Gehandicapte Kind

KWF

 

Help mee en steun kankeronderzoek, voor alle mensen die zijn geraakt door deze ziekte.

 

Meer informatie:

Website KWF

 

Longfonds

 

Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekte.

 

Meer informatie:

Website Longfonds

Brandwondenstichting

Helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in de dagelijkse strijd tegen de zichtbare en onzichtbare littekens. 

 

Meer informatie:

Website Nederlandse Brandwonden Stichting

Hartstichting

Iedereen een gezond hart. Daarom investeert de Hartstichting in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg.

 

Meer informatie:

Website Hartstichting

 

Nierstichting

Deze strijd elke dag om mensen met een nierziekte hun vrijheid en leven weer terug te geven, met onderzoek, stimuleren van nier donatie, voorlichting en preventie.

 

Meer informatie:

Website Nierstichting

Deze website wil gebruik maken van cookies.